ALLERGENEN INFORMATIE:

Pizzabodem
Alle bodems zijn van 100 tarwebloem
type 00. Met de hand gemaakt en afgebakken in een houtoven.

Margherita
Fior di latte, basilicum, tomaat
Allergenen: tarwe, lactose

Cicolina
Fior di latte, mascarpone, tomaat, ui, walnoten, olijven, gorgonzola
Allergenen: tarwe, lactose, noten

Lucifera
Fior di latte, tomaat, sjalot, salami picante, nduja, oregano
Allergenen: tarwe, lactose

Terra e Mare
Tarwebloem, olijfolie, paprika, tomaat, pecorino sardo, mozzarella, bloedworst, jalapenos, sepia-inktvis, monniksbaard, citroen
Allergenen: tarwe, lactose

Houd de website of Instagram in de gaten voor nieuwe Klaproos Diepvries pizza’s. Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen via:

info@klaproosamsterdam.nl of +31642897301

Margherita / Ciciolina / Lucifera

De bodem van de pizza is als gaar. U kunt de pizza meteen vanuit de vriezer in oven leggen. Als de kaas gemolten is, dan is de pizza klaar. Doorgaans 5-9 minuten op 190 graden.

Klaproos Special – Kaagman & Kortekaas

Haal de pizza uit de verpakking, zorg dat de andere twee verpakkingen in takt blijven. Baktijd is 5-9 minuten, afhankelijk van type oven. Ontdooi intussen de toppings onder stromend lauw water. Haal de toppings uit de verpakking zodra deze ontdooid zijn. Meng de sepia in olijfolie en citroen samen met de monniksbaard en serveer over de pizza heen na het afbakken. Start de Klaproos Pizza Music playlist. Enjoy!

Trek in meer?

@klaproosamsterdam

——-